Brugsestraat 84-86 8500 Kortrijk
056 35 47 52
Open van dinsdag tot zaterdag van 9u tot 12u en van 13u30 tot 18u
Diensten
Olympus TEST & WOW
Nu kan u ook bij Foto Robert de OM-D camera's en lenzen testen ...

Voor het Olympus Test & Wow programma hoeft u slechts vier stappen te ondernemen :
1. Ga naar https://wow.olympus.eu/nl_BE/
2. Kies de gewenste camera en/of lens
3. Maak een reservering aan
4. Haal uw test camera en/of lens af bij ons

Het Olympus Test & Wow programma geeft u de mogelijkheid om kennis te maken met een selectie van Olympus OM-D camera's en lenzen, en je mag die drie dagen huren. Je kan het toestel de eerste na de middag afhalen en de derde dag voor de middag terugbrengen, dus één volle dag om te testen en overtuigd raken van de kwaliteit van de Olympus producten.

Voorwaarden:
• U moet ouder zijn dan 18 en in België wonen
• U moet een MyOLYMPUS account hebben of openen en dient akkoord te gaan met de privacyrichtlijnen op: https://my.olympus-consumer.com/nl/p/terms-of-use
• U moet uw creditcardgegevens en een kopie van uw identiteitskaart achterlaten voor de duur van de testperiode
• U moet bij het afhalen van uw Test & Wow reservering in de winkel een schriftelijke leenovereenkomst tekenen
• Bij het afhalen van het Olympus product moet u een borg betalen
meer info link
1 jaar GRATIS uitgebreid Reparatie Service Plan
Registreer uw camera op My Sony voor 1 jaar uitgebreid Reparatie Service Plan!

De aanbieding eindigt op 31 januari 2020. Het product moet vóór deze datum zijn aangeschaft. U dient binnen 60 dagen na aanschaf van het product uw product te registreren en het jaar uitgebreid Reparatie Service Plan te activeren. Als u al een uitgebreid Reparatie Service Plan hebt gekocht of op een andere wijze hebt ontvangen, is het niet mogelijk om met deze code nog een jaar uitgebreid Reparatie Service Plan te activeren. Het uitgebreid Reparatie Service Plan is niet overdraagbaar.
meer info link
Pasfoto's
Bij ons kan u terecht voor pasfoto's voor uw identiteitskaart of rijbewijs.
Spector by smartphoto - Online Fotoservice
Wens je online foto's te bestellen, dan kan dit via onze partner Spector by smartphoto.

Bestel uw Fotoprints, Fotoposter & Fotoalbum met fotoprints, Fotokalenders & Fotoagenda's, Kaartjes, Fotogeschenken, Fotoboeken, Canvas & Wanddecoratie, Fotokaders, Decoratie en Snoepjes, Smartphone cases, Stickers en Etiketten via de link hieronder en kom ze afhalen bij ons in de winkel.
meer info link
HDbook. Een nieuwe norm in fotoboeken.
De HDbook-fotoboeken worden geprint met de DreamLabo 5000, een toonaangevende inkjetprinter van Canon. Deze printer gebruikt een 7-kleuren inktsysteem op basis van kleurstoffen om alle details haarscherp weer te geven en je foto's echt tot leven te brengen. Je foto's zagen er nog nooit zo levensecht uit. Verder wordt een bijzondere quasi-vlakliggende binding toegepast. Voorbeeld fotoboeken te bezichtigen in de winkel.

Laat je HDbook-fotoboek leveren bij ons en je betaalt geen verzendingskosten. De levertermijn bedraagt ongeveer 3 werkdagen.

Een HD-boek gaat gegarandeerd 300 jaar mee !
meer info link
Tictacphoto
100% PERSONALISEERBARE FOTOPRODUCTEN
Fotoboeken * Muurdecoraties * Kalenders * Kaarten * Funproducten

-30% op je eerste bestelling met promotiecode : CLIXROBERT

Gratis levering bij ons in de winkel voor al uw bestellingen.

meer info link
Professionele Sensorcleaning Service
U kunt bij ons terecht voor het reinigen van de sensor van uw Systeem - en Spiegelreflexcamera.
Fujifilm X-series dealer
Wij kregen van Fujifilm het label "Fujifilm Authorized X-series Dealer" en bieden u het volledige assortiment aan van X-Pro 2, X-T3, X-T2, X-T30, X-T20, X-T100, X100F, X-A5, ...
Ook het volledige assortiment Fujifilm XF objectieven en accessoires hebben wij op voorraad of kunnen wij snel leveren.
meer info link
Olympus OM-D PRO DEALER
Systeemcamera's van Olympus hebben fotogeschiedenis geschreven met de PEN-modellen, de E-M1 MarkII, E-M1, de E-M5 MarkII, de E-M5, de E-M10 MarkII en de E-M10.
Wij zijn erkend Olympus PRO DEALER en demonstreren u graag de mogelijkheden en kwaliteit van de Olympus E-M1 MarkII Top-reflexcamera in een compacte en lichte behuizing.
meer info link
Sony Europe Retail Partner
Foto Robert is partner van SONY. Als Sony Center Kortrijk bieden wij u het volledige Sony gamma aan van TV tot Soundbar, van Fotocamera tot Videocamera en draadloos muziek beluisteren. Wij zijn Sony Imaging Pro Dealer. meer info link
Canon Specialist Imaging Partner
Foto Robert is geselecteerd als 'Canon Specialist Imaging Partner'. Wij bieden u het volledige gamma aan van PowerShot camera's, IXUS camera's en EOS M Systeemcamera's, EOS R Mirrorless camera's, Spiegelreflexcamera's en Objectieven aan scherpe prijzen.
meer info link
Nikon Specialist 2019
Nikon gaf ons het label 'Nikon Specialist 2019' : voor ons uitgebreid gamma aan Nikon Coolpix camera's, Nikon systeemcamera's, Nikon Spiegel reflexcamera's en objectieven. meer info link
Lumix G Experience Store
Panasonic selecteerde Foto Robert als 'Lumix G Experience Store' omdat wij in staat zijn om u de knappe Lumix G systeemcamera's uit te leggen, te demonstreren, maar bovenal te laten beleven. En u zal ook ontdekken waarom Panasonic met de Lumix G systeemcamera's perfect kan concurreren met de klassieke zware spiegelreflexcamera's. meer info link
DHL Express Service Point
Makkelijk en snel pakketten ontvangen en versturen via DHL Express.
DHL Express pakketten kan je Internationaal versturen naar iedere uithoek in de wereld.
Wil je een pakket versturen met DHL Express ? Kom dan langs in de winkel, wij hebben de standaard DHL verpakkingen klaar staan en zorgen voor een snelle afhandeling.
Al jouw drukwerk nu goedkoper in Kortrijk
Vanaf nu, voor ALLE drukwerk. Affiches, Banners, Briefpapier, Brochures, Communiekaarten, Doorschrijfsets, Drankbonnen, Flyers, Folders, Fotocanvas, Borden, Kaarten, Kalenders, Kapvormen, Magneten, Notitieblokken, Panelen en borden, Placemats, Postkaarten, Presentatiemappen, Spoeddrukwerk, Stickers, Visitekaartjes, Vlaggen, ...

Welkom in onze Flyerstore !

GRATIS AFHALING IN JE FLYERSTORE TE KORTRIJK.
meer info link