Brugsestraat 84-86 8500 Kortrijk
056 35 47 52
Open van dinsdag tot zaterdag van 9u tot 12u en van 13u30 tot 18u
FOTO >> Lens >> Sony >> FE 600mm F/4 GM OSS
Sony FE 600mm F/4 GM OSS
PDF pagina
Productbeschrijving:

Snelle automatische scherpstelling plus verbluffende G Master-resolutie en schitterende bokeh, dit alles gesteund door professionele bediening en betrouwbaarheid.600 mm F4 G Master-supertelelensSnelle automatische scherpstelling plus verbluffende G Master-resolutie en schitterende bokeh in een lichte, goed gebalanceerde mobiele lens. De originele technologieën voor de XA-lens en lineaire XD-motor van Sony bieden krachtige optische en mechanische prestaties, waardoor het mogelijk is om vanaf grote afstand dynamische, prachtige opnamen te maken. Ideaal voor sport-, nieuws- en natuurfotografie.XD-motoren voor snelle, precieze, effectieve automatische scherpstellingTwee XD (extreme dynamic) lineaire motoren geven snelle, nauwkeurige AF en betrouwbare tracking. De SEL600F40GM is perfect voor moderne camera's, en behoudt nauwkeurig focus op snel bewegende sport- en natuuronderwerpen. Een speciaal voor deze motoren ontwikkeld regelalgoritme draagt bij aan de snelle positionering van de grote focusgroep met minimale vertraging en trillingen.Nieuw, groot XA-element levert sublieme resolutie en bokehEen nauwkeurig, optisch G Master-ontwerp bevat drie fluorietelementen tegen chromatische aberratie, die een probleem kan vormen in telelenzen. Ook is een groot XA-element (extreme aspherical) geïntegreerd om uienringbokeh te vermijden. Elke lens is afzonderlijk gekalibreerd voor de ideale balans tussen resolutie en bokeh. Ook zijn optionele high-performance 1.4x en 2.0x teleconverters met XA elementen beschikbaar.Optimale mobiliteit: lichtste in zijn klasseEen gewicht van slechts 3040 gram, inclusief statiefmontage zorgt voor een perfecte lensbalans met compacte, lichte camerabehuizingen met E-bevestiging. Vloeiend, nauwkeurig pannen kan zowel met als zonder handstatief.Duurzaam en betrouwbaar onder de zwaarste omstandighedenHet stof- en vochtbestendige ontwerp biedt betrouwbaarheid voor uitdagende outdoorsituaties. Het voorste lenselement is voorzien van een fluorcoating die water, olie en andere verontreinigingen afweert. De bekleding van de lenscilinder, de statiefbevestiging, en kritieke delen aan de binnenzijde van de lenscilinder zijn van een stijve magnesiumlegering voor maximale stevigheid en duurzaamheid.Geavanceerde functies ondersteunen professionele behoeftenMet FULL TIME DMF ingeschakeld wordt zelfs in de AF-C-modus handmatig scherpgesteld zodra de scherpstelring wordt bediend. De Optical SteadyShot-beeldstabilisatie omvat MODE 2 voor gepande opnamen, en MODE 3 voor dynamische sport- of natuuropnamen. MODE 3 biedt tevens een stabieler zoekerbeeld voor gemakkelijker framen.


€ 13999,99


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Brandpuntsafstand :600 mm
Filtermaat :40,5 mm
Gewicht :3040 g
Lensvatting :Sony G
Maximum diafragmaopening :f/4
Zoomlens of primelens :Prime
Type lens :Tele
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Nu aan onze winkels Shop & Go zone !!!
01/01/'18
Parkeer je wagen op de Shop & Go parkeerplaatsen voor de winkel. Sensoren registreren je aanwezigheid en zo kan je 30 minuten gratis parkeren zonder het nemen van een ticket. Voor langere parkeerduur kan u gratis parkeren aan de overkant van de straat.
lees meer...
December 2019
Ook Panasonic heeft sinds kort een dedicated party speaker, de TMAX10.
lees meer...
December 2019
Volgens Koreaanse bronnen is Samsung gestart met het ontwikkelen van QNED, een beeldtechnologie die de voordelen van micro-leds combineert met quantum dots. Die laatste techniek wordt momenteel al gebruikt bij de QLED-tv’s van het merk.
lees meer...
November 2019
De Citation 500 is de grootste (en duurste) luidspreker van de Citation reeks, met uitzondering van de soundbar. In theorie zou hij ook het best moeten klinken. De Citation One is de kleinste en goedkoopste in de reeks. Na onze test van de soundbar en subwoofer volgen nu deze twee losse speakers.
lees meer...
November 2019
Het geluid is goed zonder meer, en de basweergave uitstekend. Op het vlak van audiostreaming zit het snor, zowel wat Android (Chromecast) als iOS (AirPlay) betreft. Wat meer extra opties om het geluid te regelen zou mooi geweest zijn. Voor deze prijs zal je niet teleurgesteld zijn en haal je gewoon een complete soundbar met goed geluid in huis.
lees meer...
November 2019
De Citation Bar heeft een adviesprijs van 1000 euro en dus mogen de verwachtingen gerust ietsje hoger zijn. Zeker als je weet dat je al voor enkele honderden euro’s een soundbar in huis kunt halen. We konden de Citation Bar samen met de los verkrijgbare Citation Sub enkele dagen uitproberen en dit is ons verdict.
lees meer...
November 2019
Sinds vorige maand liggen de Alpha 6600 (model ILCE-6600) en Alpha 6100 (model ILCE-6100) in de winkelrekken. Compact, licht en ook geschikt voor vloggers. De camera’s zijn duiveltjes-doen-al.
lees meer...
November 2019
DAB+ wint aan populariteit, zo bleek uit een bevraging van onderzoeksbureau Ipsos eerder deze maand. Meer dan 16 procent van de Vlamingen hebben al een radiotoestel met DAB+ in huis staan. En ook in Wallonië werd onlangs het startschot gegeven van de Waalse DAB+.
lees meer...
November 2019
Philips blijft naarstig de mogelijkheden van zijn P5-beeldprocessor uitbreiden. Die is ondertussen aan de derde generatie toe, en staat standaard op alle nieuwe OLED tv’s uit 2019 van het merk.
lees meer...
November 2019
Geen gedoe meer met lange kabels voor een surroundervaring. Deze set van Harman Kardon werkt volledig draadloos, maar komt wel met een stevig prijskaartje van 2500 euro.
lees meer...
November 2019
Misschien heb je net een superdunne oled tv gekocht en wens je hem aan de muur te hangen? Specialist in muurbeugels Vogel’s heeft alvast een uitgebreid assortiment om uit te kiezen.
lees meer...