Brugsestraat 84-86 8500 Kortrijk
056 35 47 52
Open van dinsdag tot zaterdag van 9u tot 12u en van 13u30 tot 18u
TELECOM / OFFICE >> Projectoroplossing >> Vogels >> PPL 2500 Projector lift systeem
Vogels PPL 2500 Projector lift systeem
PDF pagina
Productbeschrijving:

De PPL 2500 projector lift is de ideale oplossing om grote projectoren aan het plafond te bevestigen in bijvoorbeeld een auditorium of conferentieruimte. Niet alleen wordt de projector netjes verborgen, het is ook een diefstalvertragende oplossing.De projector lift is uitgerust met een krachtige en stille motor. De motor maakt het mogelijk de projector snel en stabiel omlaag en omhoog te laten bewegen.Verder is de lift uitgerust met een RF afstandsbediening en is het mogelijk de motor in drie posities te zetten: top, service en show. De maximale daling van de projector lift is 500 cm.

De totale gewichtscapaciteit van de projectorlift is 70 kg.Een beveiligingsapparaat is ingebouwd om maximale beveiliging te bieden bij een onwaarschijnlijk falen van de lift. Het bewegen van de projector lift wordt geregeld door middel van twee sterke staalkabels.


€ 4799,95
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Breedte :79 cm
Maximaal gewicht :70 kg
Minimale afstand tot plafond/wand :705 mm
Type projectoroplossing :Projector-liftsysteem
Maximale afstand tot plafond/wand :5705 mm
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Nu aan onze winkel Shop & Go zone !!!
01/01/'20


Parkeer je wagen op de Shop & Go parkeerplaatsen voor de winkel. Sensoren registreren je aanwezigheid en zo kan je 30 minuten gratis parkeren zonder het nemen van een ticket. Voor langere parkeerduur kan u gratis parkeren aan de overkant van de straat.


lees meer...
Mei 2020
Voor een beperkt budget (450 euro) haal je nu ook een Dolby Atmos soundbar in huis, die beschikt over 3.1 kanalen inclusief een losse subwoofer. Door het beperkte aantal speakers in de HT-G700 kon de prijs laag gehouden worden.
lees meer...
April 2020
De XH95 is verkrijgbaar in vijf schermformaten en maakt gebruik van de beste beeld- en geluidstechnologieën van Sony.
lees meer...
Februari 2020
Nu we de nieuwe televisies van Sony voor 2020 live konden aanschouwen tijdens de Sony Dealerdays, kunnen we een beter overzicht geven van de nieuwe functies en wat ze inhouden.
lees meer...
Februari 2020
De SC-HTB600 wordt aangeboden met een draadloze subwoofer en kan overweg met Dolby Atmos en DTS:X. Bij de SC-HTB400 zijn de twee subwoofers ingebouwd.
lees meer...
Februari 2020
Vorig jaar in september liet Nikon al weten dat de D6 er aan zat te komen, maar meer details bleven uit. Vandaag weten we meer: de spiegelreflexcamera voor professionals trekt de kaart van snelheid.
lees meer...
Januari 2020
Local dimming is een term die je vaak ziet opduiken als je shopt voor een televisie. Deze techniek verbetert de zwartweergave van lcd-televisies met leds als achtergrondverlichting. Concreet gaat local dimming bepaalde gebieden van het tv-scherm dimmen of juist extra laten oplichten waardoor het contrast beter wordt.
lees meer...
Januari 2020
Je hebt net een nieuwe televisie gekocht en dus is het tijd om hem een goede plaats te geven in de woonkamer. Eén van de opties is bevestiging aan de muur via een tv-beugel.
lees meer...
Januari 2020
Nu de eerste nieuwe televisies voor 2020 bekend zijn, zien we meteen al enkele televisietrends verschijnen. Een overzicht van de trends die we nu al zien op de nieuwe tv’s voor 2020.
lees meer...
Januari 2020
Met de lancering van nieuwe 4K lcd en oled televisies zouden we bijna vergeten dat Sony ook sterk inzet op 8K. De ZH8 werd op de CES 2020 voorgesteld en maakt deel uit van de Master Series.
lees meer...
Januari 2020
Met de D780 heeft Nikon een nieuwe spiegelreflexcamera in huis. De full-frame camera nestelt zich in het midrange gamma van het merk.
lees meer...