Brugsestraat 84-86 8500 Kortrijk
Foto: 056 35 47 52
TV-Multimedia-Telefonie: 056 37 20 34
Open van dinsdag tot zaterdag van 9u tot 12u en van 13u30 tot 18u
AUDIO / HIFI >> Docking station >> Sony >> RDPXA900IP
Sony RDPXA900IP
PDF pagina
Veelzijdige luidsprekerdock
De XA900 is uitgerust met zowel AirPlay als Bluetooth, waardoor je niet enkel via je iPad, iPhone, iPod of Mac draadloos muziek kan streamen, je kan dat ook doen vanaf Android-smartphones, tablets of pc's. Bovendien is het toestel uitgerust met een docking voor je mobiele iDevices, die je iPad, iPod of iPhone oplaadt terwijl je naar muziek luistert. De XA900 is uitgerust met Magnetic Fluid-luidsprekereenheden voor een hogere geluidsdruk en minder geluidsvervorming. De dubbele passieve radiatoren produceren daarbij krachtige bastonen en verminderen de geluidsvervorming en de Clear Phase digitale signaalverwerker verfijnt het signaal tot de oorspronkelijke kwaliteit. De minimalistische afwerking zorgt ervoor dat het toestel zich onopvallend in je interieur integreert.
€ 550,-  € 199,99
 (Promo tot 31/12/2019)
tot einde voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Fysieke kenmerken
Afmetingen (H x B x D) :20 x 60 x 20,1 cm
Connectiviteit
AirPlay :AirPlay v1
Afspeelmogelijkheden
FM-tuner :
Connectiviteit
Bluetooth :
Fysieke kenmerken
Breedte :60 cm
Functies
Compatibel met iPad :
Fysieke kenmerken
Diepte :20.1 cm
Connectiviteit
DLNA :
Energieverbruik
Elektrisch verbruik :70 W
Bediening
Geschikt voor Android :
Functies
Geschikt voor Apple :
Fysieke kenmerken
Hoogte :20 cm
Afspeelmogelijkheden
Internetradio :
Aansluitingen
Netwerkaansluiting (LAN) :
Audio
Uitgangsvermogen :200 W
Aansluitingen
3,5 mm aansluiting :
Stroom
Type stroomvoorziening :Netstroom
Nieuwsberichten
Nu aan onze winkels Shop & Go zone !!!
01/01/'18
Parkeer je wagen op de Shop & Go parkeerplaatsen voor de winkel. Sensoren registreren je aanwezigheid en zo kan je 30 minuten gratis parkeren zonder het nemen van een ticket. Voor langere parkeerduur kan u gratis parkeren aan de overkant van de straat.
lees meer...
December 2018
LG maakt zijn nieuwe tv’s in 2019 compatibel met de nog redelijk onbekende draadloze audiotechnologie WiSA.
lees meer...
November 2018
Vrij verrassend lanceert Sony dit najaar twee nieuwe topmodellen in het televisieaanbod onder de noemer “Master Series”. De Master Series bestaat uit de Z9F, een LCD/LED-televisie en de AF9, een OLED-tv. Beide televisies willen de best mogelijke beeldkwaliteit bieden, en ondersteunen een uitgebreide beeldkalibratie via de CalMAN-software.
lees meer...
November 2018
Haal je toch de allerdunste tv in huis, dan kies je best voor een passend tv-meubel. Dat moet ook LG gedacht hebben. Het ontwikkelde samen met Spectral de Air Signature, een meubel voor de LG W8 Wallpaper OLED TV. Loshangende kabels behoren voorgoed tot het verleden.
lees meer...
Oktober 2018
De wedloop naar meer camera’s in jouw smartphone gaat onverminderd voort. De Galaxy A9 telt vier camera’s op de achterzijde, en dat is volgens Samsung een wereldprimeur.
lees meer...
Oktober 2018
Op de Biënnale Interieur in Kortrijk Xpo van 18 tot 22 oktober toont interieurarchitecte Anouk Taeymans drie kunstzinnige sferen opgebouwd rond de designtelevisie The Frame.
lees meer...
September 2018
Met de krachtige full-frame systeemcamera's Z7 en Z6 is het duidelijk dat Nikon een hartig woordje wil meespreken in dit spiegelloze segment voor pro-fotografen.
lees meer...
September 2018
Op de roadmap voor de komende jaren staan liefst 12 nieuwe lenzen met de E-lensvatting. Dat maakte Sony bekend op de Photokina 2018 in Keulen.
lees meer...
September 2018
De S1 en S1R zijn de eerste camera’s van Panasonic die gebruik maken van de lensvatting L-Mount. Panasonic gaat hiervoor samenwerken met lensfabrikanten Leica en Sigma.
lees meer...
September 2018
Op de IFA begin september heeft LG al een eerste prototype getoond van een 8K OLED-televisie. De verwachting is dat de gigantische 88-inch tv prijzig zal zijn.
lees meer...
September 2018
De Galaxy A-familie van Samsung wordt uitgebreid met een nieuwe telg. De A7 (2018) krijgt liefst drie cameralenzen achterop, een primeur voor een Samsung smartphone.
lees meer...