Brugsestraat 84-86 8500 Kortrijk
Foto: 056 35 47 52
TV-Multimedia-Telefonie: 056 37 20 34
Open van dinsdag tot zaterdag van 9u tot 12u en van 13u30 tot 18u
AUDIO / HIFI >> Docking station >> Sony >> RDPXA900IP
Sony RDPXA900IP
PDF pagina
Veelzijdige luidsprekerdock
De XA900 is uitgerust met zowel AirPlay als Bluetooth, waardoor je niet enkel via je iPad, iPhone, iPod of Mac draadloos muziek kan streamen, je kan dat ook doen vanaf Android-smartphones, tablets of pc's. Bovendien is het toestel uitgerust met een docking voor je mobiele iDevices, die je iPad, iPod of iPhone oplaadt terwijl je naar muziek luistert. De XA900 is uitgerust met Magnetic Fluid-luidsprekereenheden voor een hogere geluidsdruk en minder geluidsvervorming. De dubbele passieve radiatoren produceren daarbij krachtige bastonen en verminderen de geluidsvervorming en de Clear Phase digitale signaalverwerker verfijnt het signaal tot de oorspronkelijke kwaliteit. De minimalistische afwerking zorgt ervoor dat het toestel zich onopvallend in je interieur integreert.
€ 549,-  € 399,-
 (Promo tot 31/12/2018)
tot einde voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Algemeen
Geschikt voor Apple :
Geschikt voor Android :
Compatibel met iPad :
Geluid
FM-tuner :
Uitgangsvermogen :200 W
Internetradio :
Aansluitingen
Ethernet :
Bluetooth :
Apple AirPlay :
DLNA :
3.5mm stereo :
Technisch
Met batterij :
Afmetingen (H x B x D) :20 x 60 x 20,1 cm
Energieverbruik :70 W
Nieuwsberichten
Nu aan onze winkels Shop & Go zone !!!
01/01/'18
Parkeer je wagen op de Shop & Go parkeerplaatsen voor de winkel. Sensoren registreren je aanwezigheid en zo kan je 30 minuten gratis parkeren zonder het nemen van een ticket. Voor langere parkeerduur kan u gratis parkeren aan de overkant van de straat.
lees meer...
September 2018
Met de krachtige full-frame systeemcamera's Z7 en Z6 is het duidelijk dat Nikon een hartig woordje wil meespreken in dit spiegelloze segment voor pro-fotografen.
lees meer...
September 2018
Op de roadmap voor de komende jaren staan liefst 12 nieuwe lenzen met de E-lensvatting. Dat maakte Sony bekend op de Photokina 2018 in Keulen.
lees meer...
September 2018
De S1 en S1R zijn de eerste camera’s van Panasonic die gebruik maken van de lensvatting L-Mount. Panasonic gaat hiervoor samenwerken met lensfabrikanten Leica en Sigma.
lees meer...
September 2018
Streamingdiensten zoals Netflix en in mindere mate Amazon Prime Video worden vandaag gulzig gebruikt. Maar wie de best mogelijke beeldkwaliteit op zijn 4K tv wenst, is nog steeds beter af met een fysieke disc zoals een Ultra HD Blu-ray.
lees meer...
September 2018
Nog dit jaar krijgen recente Panasonic tv’s vanaf de FX600-reeks via een update ondersteuning voor de HDR10+ standaard.
lees meer...
September 2018
In oktober mogen we de nieuwe Fujifilm X-T3 verwachten. Dankzij de verbetering van de AF-prestaties en burst shooting zonder blackout kunnen bewegende onderwerpen beter gevolgd worden. Dat maakt de systeemcamera bijzonder geschikt voor video.
lees meer...
September 2018
Naast de iPhone XS en XS Max toonde Apple nog een andere nieuwe iPhone, de XR.
lees meer...
September 2018
Traditioneel lanceert Apple in september een nieuwe lichting iPhones. Dit jaar worden dat de iPhone XS en de grotere XS Max.
lees meer...
September 2018
Ter gelegenheid van de IFA 2018 heeft Canton heel wat nieuws te melden. Zo krijgen liefst drie reeksen luidsprekers een moderner ontwerp.
lees meer...
September 2018
Kort nadat Nikon zijn eigen full-frame spiegelloze systeemcamera’s heeft gelanceerd, volgt nu ook Canon. Voor beide Japanse merken is het nu echt menens om in deze markt van high-end systeemcamera’s.
lees meer...