Brugsestraat 84-86 8500 Kortrijk
Foto: 056 35 47 52
TV-Multimedia-Telefonie: 056 37 20 34
Open van dinsdag tot zaterdag van 9u tot 12u en van 13u30 tot 18u
FOTO >> Flitser >> Metz >> MB 58 AF-2 Sony digital
Metz MB 58 AF-2 Sony digital
PDF pagina
Productbeschrijving:
Ook de winnaar van een Award kan nog beter worden. Het „beste flitsapparaat van Europa 2007/2008 heeft een nieuwe finishing touch gekregen. Om te blijven voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, is een hoogwaardige metalen voet aangebracht, die gemakkelijk met één enkele handbeweging aan de flitsschoen kan worden bevestigd. Technisch blijft als vanouds niets te wensen over.

Het innovatieve high-performance-apparaat beschikt over een USB-interface, waarmee de specifieke firmware van elke variant van het model via computer en internet comfortabel kan worden geactualiseerd. Hij ziet er gestroomlijnd uit, doseert het flitslicht op verfijnde wijze, is makkelijk te begrijpen en buitengewoon krachtig. Uitgerust met innovatieve ontwikkelingen biedt de Metz mecablitz 58 AF-1 digital de modernstehulpreflectortechniek, geavanceerd energiebeheer, een multirange- AFmeetflits en een volledig zwenkbaar reflectorsysteem.

Indien de camera een ingebouwde flits heeft, kan de mecablitz 58 AF-2 digital in het betreffende systeem ook in de servo-modus draadloos worden geactiveerd.

Op grond van zijn hoge richtgetal levert de 58 AF-2 digital niet alleen bijzonder sterke prestaties, maar kan hij ook uitstekend worden gebruikt om indirect te flitsen. Metz heeft een uittrekbare reflectorkaart geïntegreerd voor zijn verticaal en horizontaal draai- en zwenkbare reflector.

Via de geïntegreerde, systeemgestuurde tweede reflector kan bij indirect flitsen extra helderheid bij opnames van dichtbij worden bereikt.
€ 479,-  € 389,95
 (Promo tot 31/12/2018)
tot einde voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Geschikt voor merk :Sony
Richtgetal :58
Belichtingsregeling :TTL
Verticale rotatiehoek :-7 / +90
Rode ogen-reductie :
Batterijtype :4 x AA
Automatische uitschakeling :
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Nu aan onze winkels Shop & Go zone !!!
01/01/'18
Parkeer je wagen op de Shop & Go parkeerplaatsen voor de winkel. Sensoren registreren je aanwezigheid en zo kan je 30 minuten gratis parkeren zonder het nemen van een ticket. Voor langere parkeerduur kan u gratis parkeren aan de overkant van de straat.
lees meer...
September 2018
Met de krachtige full-frame systeemcamera's Z7 en Z6 is het duidelijk dat Nikon een hartig woordje wil meespreken in dit spiegelloze segment voor pro-fotografen.
lees meer...
September 2018
Op de roadmap voor de komende jaren staan liefst 12 nieuwe lenzen met de E-lensvatting. Dat maakte Sony bekend op de Photokina 2018 in Keulen.
lees meer...
September 2018
De S1 en S1R zijn de eerste camera’s van Panasonic die gebruik maken van de lensvatting L-Mount. Panasonic gaat hiervoor samenwerken met lensfabrikanten Leica en Sigma.
lees meer...
September 2018
Streamingdiensten zoals Netflix en in mindere mate Amazon Prime Video worden vandaag gulzig gebruikt. Maar wie de best mogelijke beeldkwaliteit op zijn 4K tv wenst, is nog steeds beter af met een fysieke disc zoals een Ultra HD Blu-ray.
lees meer...
September 2018
Nog dit jaar krijgen recente Panasonic tv’s vanaf de FX600-reeks via een update ondersteuning voor de HDR10+ standaard.
lees meer...
September 2018
In oktober mogen we de nieuwe Fujifilm X-T3 verwachten. Dankzij de verbetering van de AF-prestaties en burst shooting zonder blackout kunnen bewegende onderwerpen beter gevolgd worden. Dat maakt de systeemcamera bijzonder geschikt voor video.
lees meer...
September 2018
Naast de iPhone XS en XS Max toonde Apple nog een andere nieuwe iPhone, de XR.
lees meer...
September 2018
Traditioneel lanceert Apple in september een nieuwe lichting iPhones. Dit jaar worden dat de iPhone XS en de grotere XS Max.
lees meer...
September 2018
Ter gelegenheid van de IFA 2018 heeft Canton heel wat nieuws te melden. Zo krijgen liefst drie reeksen luidsprekers een moderner ontwerp.
lees meer...
September 2018
Kort nadat Nikon zijn eigen full-frame spiegelloze systeemcamera’s heeft gelanceerd, volgt nu ook Canon. Voor beide Japanse merken is het nu echt menens om in deze markt van high-end systeemcamera’s.
lees meer...