Brugsestraat 84-86 8500 Kortrijk
Foto: 056 35 47 52
TV-Multimedia-Telefonie: 056 37 20 34
Open van dinsdag tot zaterdag van 9u tot 12u en van 13u30 tot 18u
FOTO >> Flitser >> Metz >> MB 58 AF-2 Sony digital
Metz MB 58 AF-2 Sony digital
PDF pagina
Productbeschrijving:
Ook de winnaar van een Award kan nog beter worden. Het „beste flitsapparaat van Europa 2007/2008 heeft een nieuwe finishing touch gekregen. Om te blijven voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, is een hoogwaardige metalen voet aangebracht, die gemakkelijk met één enkele handbeweging aan de flitsschoen kan worden bevestigd. Technisch blijft als vanouds niets te wensen over.

Het innovatieve high-performance-apparaat beschikt over een USB-interface, waarmee de specifieke firmware van elke variant van het model via computer en internet comfortabel kan worden geactualiseerd. Hij ziet er gestroomlijnd uit, doseert het flitslicht op verfijnde wijze, is makkelijk te begrijpen en buitengewoon krachtig. Uitgerust met innovatieve ontwikkelingen biedt de Metz mecablitz 58 AF-1 digital de modernstehulpreflectortechniek, geavanceerd energiebeheer, een multirange- AFmeetflits en een volledig zwenkbaar reflectorsysteem.

Indien de camera een ingebouwde flits heeft, kan de mecablitz 58 AF-2 digital in het betreffende systeem ook in de servo-modus draadloos worden geactiveerd.

Op grond van zijn hoge richtgetal levert de 58 AF-2 digital niet alleen bijzonder sterke prestaties, maar kan hij ook uitstekend worden gebruikt om indirect te flitsen. Metz heeft een uittrekbare reflectorkaart geïntegreerd voor zijn verticaal en horizontaal draai- en zwenkbare reflector.

Via de geïntegreerde, systeemgestuurde tweede reflector kan bij indirect flitsen extra helderheid bij opnames van dichtbij worden bereikt.
€ 479,-  € 389,95
 (Promo tot 31/12/2018)
tot einde voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Veiligheid
Automatische uitschakeling :
Fysieke kenmerken
Belichtingsregeling :TTL
Functies
Geschikt voor merk :Sony
Algemeen
Richtgetal :58
Functies
Rode ogen-reductie :
Algemeen
Verticale rotatiehoek :-7 / +90
Stroom
Batterijtype :AA
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Nu aan onze winkels Shop & Go zone !!!
01/01/'18
Parkeer je wagen op de Shop & Go parkeerplaatsen voor de winkel. Sensoren registreren je aanwezigheid en zo kan je 30 minuten gratis parkeren zonder het nemen van een ticket. Voor langere parkeerduur kan u gratis parkeren aan de overkant van de straat.
lees meer...
December 2018
LG maakt zijn nieuwe tv’s in 2019 compatibel met de nog redelijk onbekende draadloze audiotechnologie WiSA.
lees meer...
November 2018
Vrij verrassend lanceert Sony dit najaar twee nieuwe topmodellen in het televisieaanbod onder de noemer “Master Series”. De Master Series bestaat uit de Z9F, een LCD/LED-televisie en de AF9, een OLED-tv. Beide televisies willen de best mogelijke beeldkwaliteit bieden, en ondersteunen een uitgebreide beeldkalibratie via de CalMAN-software.
lees meer...
November 2018
Haal je toch de allerdunste tv in huis, dan kies je best voor een passend tv-meubel. Dat moet ook LG gedacht hebben. Het ontwikkelde samen met Spectral de Air Signature, een meubel voor de LG W8 Wallpaper OLED TV. Loshangende kabels behoren voorgoed tot het verleden.
lees meer...
Oktober 2018
De wedloop naar meer camera’s in jouw smartphone gaat onverminderd voort. De Galaxy A9 telt vier camera’s op de achterzijde, en dat is volgens Samsung een wereldprimeur.
lees meer...
Oktober 2018
Op de Biënnale Interieur in Kortrijk Xpo van 18 tot 22 oktober toont interieurarchitecte Anouk Taeymans drie kunstzinnige sferen opgebouwd rond de designtelevisie The Frame.
lees meer...
September 2018
Met de krachtige full-frame systeemcamera's Z7 en Z6 is het duidelijk dat Nikon een hartig woordje wil meespreken in dit spiegelloze segment voor pro-fotografen.
lees meer...
September 2018
Op de roadmap voor de komende jaren staan liefst 12 nieuwe lenzen met de E-lensvatting. Dat maakte Sony bekend op de Photokina 2018 in Keulen.
lees meer...
September 2018
De S1 en S1R zijn de eerste camera’s van Panasonic die gebruik maken van de lensvatting L-Mount. Panasonic gaat hiervoor samenwerken met lensfabrikanten Leica en Sigma.
lees meer...
September 2018
Op de IFA begin september heeft LG al een eerste prototype getoond van een 8K OLED-televisie. De verwachting is dat de gigantische 88-inch tv prijzig zal zijn.
lees meer...
September 2018
De Galaxy A-familie van Samsung wordt uitgebreid met een nieuwe telg. De A7 (2018) krijgt liefst drie cameralenzen achterop, een primeur voor een Samsung smartphone.
lees meer...